Magic Straw

BETINGELSER MAGIC STRAW

Deltagelse i CinemaxX´s MAGIC STRAW lotteri er underlagt nedenstående betingelser. Såfremt du ikke kan acceptere betingelserne, beder vi dig undlade at deltage i lotteriet.

Lotteriet løber i perioden mandag d. 8. april 2019 til og med søndag d. 12. maj 2019 og afholdes af CinemaxX Danmark A/S, Kalvebod Brygge 57, 1560 København V., Tlf: 70 260 199, cinemaxx@cinemaxx.dk, CVR: 21252492, www.cinemaxx.dk. Perioden kan forlænges eller forkortes efter behov.

Konkurrencevilkår og deltagelse

Lotteriet er købsbetinget, idet deltagelse forudsætter køb af sodavand hos CinemaxX Danmark. Ansatte i CinemaxX Danmark A/S og Coca Cola Company – eller disses familiemedlemmer - kan ikke deltage i lotteriet.  

Præmier og procedure

Ved køb af sodavand hos CinemaxX udleveres der efter ønske et sugerør. Disse sugerør er indpakket i sort plast. Når det udpakkede sugerør nedsænkes i kold væske – vil sugerøret ændre farve, og enten blive GYLDENT, eller RØDT.

Bliver sugerøret GYLDENT, er der gevinst, hvilket udløser 1 stk. biografbillet (værdi ca. kr. 100 i alt). Biografbilletterne er gældende til ordinære forestillinger på alm. pladser. Der kan forekomme særlige tillæg ved udvalgte film/pladser. Billetterne kan ikke benyttes til IMAX-film, og er gyldige til d. 31/3 2020.

Bliver sugerøret RØDT, kan man deltage i lodtrækningen om 6 stk. cool Coca-Cola retro-bikes. Du skal blot oploade et billede af dig og dit sugerør under #MAGICSTRAW på Instagram eller facebook.

 Vinderne vil blive udtrukket i slutningen af kampagneperioden, og får direkte besked. 

Vinderne er selv ansvarlige for at betale evt. gevinstafgift, skatter m.v. af præmier. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

Vindere og vinderchancer

Vinderne findes gennem hele lotteriperioden ved tilfældighed blandt de udleverede sugerør. Der er 1 gyldent sugerør og 99 røde blandt hver 100 sugerør (svarende til en gevinstchance på 1%).

Disclaimer

CinemaxX kan ikke påtage sig ansvaret for eventuelle udgifter, som opstår i forbindelse med deltagelse i lotteriet eller i forbindelse med modtagelse, brug o. lign af præmierne.

CinemaxX kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejl eller forkerte oplysninger på websitet cinemaxx.dk eller i andet kampagnemateriale. Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på cinemaxx@cinemaxx.dk eller på 70 260 199.

Samtykke

Når du bruger hashtag #magicstraw, og poster et billede fra vores biografer, giver du CinemaxX Danmark A/S dit samtykke til, at vi kan bruge dit billede/video/indhold på vore sociale kanaler uden at indhente særskilt samtykke.

Du kan til hver en tid tilbagekalde dit samtykke til brug af billede/video/indhold ved at skrive til magicstraw@cinemaxx.dk. 

Lovvalg og værneting

Deltagelse i lotteriet er undergivet dansk ret, og tvister, der udspringer af eller vedrører lotteriet, skal behandles af de danske domstole.


Deltagelse i lotteriet er undergivet dansk ret, og tvister, der udspringer af eller vedrører lotteriet, skal behandles af de danske domstole.

 

Cinemaxx 06/03/2019