FORPREMIERER & EVENTS

2020

januar

17-01-2020

Les Misérables: The Staged Concert

Musicalen 'Les Misérables' er kendt verden over, og du er inviteret med til en helt særlig oplevelse, når den unikke koncertudgave 'Les Misérables: The Staged Concert' fra London fylder det store lærred. Forsalget er allerede startet!

Læs mere om eventet

19-01-2020

Corpus Christi

Du er inviteret med, når det polske drama 'Corpus Christi' rammer det store lærred og følger den unge kriminelle Daniels rejse mod at blive præst.

Læs mere om eventet

20-01-2020

Klovn The Final

Den danske ikoniske komedie er klar med sit sidste kapitel og du er inviteret med til forpremieren! Der er garanti for et godt grin, når makkerparret Casper og Frank rammer lærredet i 'Klovn The Final'.

Læs mere om eventet

22-01-2020

Viva The Underdogs

Gå ikke glip af denne ekstraordinære mulighed, når vi for en enkelt aften viser dokumentaren 'Viva The Underdogs', der følger heavy-metal bandet Parkway Drive igennem 10 år på vej mod toppen.

Læs mere om eventet

februar

01-02-2020

Spioner på Missioner

I er inviteret med til forpremieren på vinterferiens helt store familiefilm! Den står på masser af humor, god musik og action når 'Spioner på Missioner' rammer det store lærred.

Læs mere om eventet

04-02-2020

Kinky Boots - The Musical

Hvad får man, når man krydser en kvinde (som egentlig er en mand) og en forretningsmand der kæmper for at redde sin fabrik? En fantastisk duo!

Læs mere om eventet

05-02-2020

Spies in Disguise (original version)

I er inviteret med til forpremieren på vinterferiens helt store familiefilm! Den står på masser af humor, god musik og action når 'Spies in Disguise' rammer det store lærred.

Læs mere om eventet

18-02-2020

Bombshell - Opgørets time

Baseret på de virkelige sexistiske anklager mod chefen på Fox News Roger Ailes, møder vi i komedien 'Bombshell - Opgørets time' tre kvinder, der forsøger at gøre oprør mod den mandsdominerede arbejdsplads. Skal du se om det lykkes?

Læs mere om eventet

23-02-2020

A Midsummer Night’s Dream

Kom med, og oplev Shakespeares fortryllende romantiske komedie 'A Midsummer Night's Dream' på det store lærred, når vi viser Nicholas Hytners interaktive opsætning tranmitteret direkte fra Bridge Theatre i London.

Læs mere om eventet

oktober

11-10-2020

The Goonies

Chris Columbus og Steven Spielbergs historie om 'The Goonies' fejrer 35-års jubilæum, og du er inviteret med på et sandt pirat-eventyr, når filmen vises på det store lærred!

Læs mere om eventet