FORPREMIERER & EVENTS

2020

februar

29-02-2020

Fremad (dansk tale)

Pixar er klar med endnu en fantastisk fortælling om to alfe-brødre, der får en magisk mulighed, de fleste kun kan drømme om - nemlig at bringe deres afdøde far tilbage i 24 timer. Skal du se, hvordan det går drengene?

Læs mere om eventet

marts

01-03-2020

Psy 3

Forestil dig, at du efter 15 år, vender tilbage til det land du altid har kendt, men alt pludselig er meget forandret ... Kom med, når vi afholder ekstraordinære visninger af det polske krimi/drama 'Psy 3'.

Læs mere om eventet

10-03-2020

Little Women

Kan det lykkedes fire unge kvinder at bryde med samfundets normer? 'Little Women' er både en tidsløs fortælling om at bryde samfundets kasser, og så er filmen nomineret til hele seks Oscars, heriblandt Bedste Film. Skal du med, når vi afholder forpremierer?

Læs mere om eventet

15-03-2020

Kult - The Movie

Rock, new wave og wind-sections ... det polske band Kult spænder bredt og har sin egen helt særlige lyd. I biografien 'Kult - The Movie' kommer vi helt bagom bandet - en helt særlig mulighed du ikke må gå glip af!

Læs mere om eventet

22-03-2020

Zenek

Er du vild med Disco Polo eller nysgerrig på, hvad genren indeholder? Så må du ikke gå glip af denne ekstraordinære visning af 'Zenek', der tager os med på Zenon Martyniuks rejse ind i Disco Polo musikken.

Læs mere om eventet

april

02-04-2020

No Time to Die

SÅ ER DET NU ... Bond vender tilbage til det store lærred! Hop i dit agent-tøj, tag vennerne under armen og få en ekstraordinær oplevelse til midnatspremieren på 'No Time to Die'.

Læs mere om eventet

07-04-2020

Sangklubben/Military Wives

Tag veninderne under armen, når lærredet fyldes med kvinder til TøseTirsdag! I 'Military Wives' følger vi kvinder på en engelsk militærbase, hvis mænd er udsendt til krig. Deres hoveder fyldes med bekymringer, men sammen beslutter de at rydde deres hoveder for tanker og starte på en ny hobby - et sangkor.

Læs mere om eventet

26-04-2020

Cyrano de Bergerac

Kærligheden kan både være svær og uretfærdig, men den gode Cyrano giver ikke så let op, når han forsøger at vinde den smukke Roxanes hjerte. Der er bare et enkelt, men temmelig stort problem der står i vejen ... Cyranos store næse.

Læs mere om eventet

oktober

11-10-2020

The Goonies

Chris Columbus og Steven Spielbergs historie om 'The Goonies' fejrer 35-års jubilæum, og du er inviteret med på et sandt pirat-eventyr, når filmen vises på det store lærred!

Læs mere om eventet