A Midsummer Night’s Dream

Et møde mellem magiske alfer og mennesker fører til stridigheder og kærlighedsdramaer, når jalousi og forelskelse blandes i denne teateropsætning af Shakespeares romantiske komedie 'A Midsummer Night's Dream'. Hvordan skal det dog ende?

Du kan nu opleve Shakespeares 'A Midsummer Night's Dream' opført af det dygtige hold fra Bridge Theatre i London på det store lærred!

“Sand kærlighed må gå ad trange veje" lyder det i teaterstykket - og det er heller ikke simpel kærlighed, vi møder i 'A Midsummer Night's Dream'. Alfernes konge og dronning Oberon og Titania er sygeligt jaloux på hinanden, skændes ofte og krydser klinger med fire unge mennesker, der er stukket af fra deres hjem. Menneskene har ikke helt styr på kærligheden og bliver forelskede på kryds og tværs. Efterhånden som stridighederne tager til, blander det magiske kongepar sig i de dødeliges liv, hvilket fører til kærlighedsdramaer, forbyttede roller og forvandlinger - alt fortalt med lattervækkende men dog dystre konsekvenser.  

Shakespeares berømte romantiske komedie bliver transmitteret direkte fra Bridge Theatre i London. Gwendoline Christie, Oliver Chris, David Moorst og Hammed Animashaun står i spidsen for ensemblet som henholdsvis Titania, Oberon, Puck og Bottom.

Nicholas Hytner har instrueret denne opsætning af Shakespeares på dansk 'En Skærsommernatsdrøm', der bygger videre på succesen, han fik med sin  interaktive udgave af Julius Cæsar i 2018. Her følger et omvandrende publikum handlingen til fods, når The Bridge Theatre bliver forvandlet til en skov - en drømmeverden fyldt med flyvende alfer, smittende tåger og måneskinsnarrestreger.

Skal du se, hvad der sker, når de magiske væsner blander sig i menneskenes kærlighedsliv? Find dine billetter nu!

Bemærk: teaterstykket vises med engelske undertekster.

 

Hvornår D. 23/2 KL. 12:00

KØB BILLETTER HER

Hvornår D. 24/2 KL. 18:30

KØB BILLETTER HER