Events

FILMPERLER PÅ DET STORE LÆRRED!

CinemaxX genopliver de gamle klassikere - og viser dem i fornyet kvalitet! 

CinemaxX Classic puster liv i en lang række filmklassikere, der fortjener at blive oplevet på det store lærred – nyrestaureret og i samme digitale kvalitet, som du er vant til at se i biografen. 

______________________________________________________________________

Goodfellas 4K (uden undertekster)

24. & 25. september 2017

 

24/9 kl. 15.00 - KØB BILLET

25/9 kl. 19.30 - KØB BILLET

 

MED SCORSESES 'GOODFELLAS' ER DER GANGSTER GARANTI 

IMDb kalder det for den bedste gangsterfilm nogensinde! Og der er ingen tvivl: 'Goodfellas' er et mesterværk inden for genren.

Martin Scorseses banebrydende krimi-epos fra 1990 gjorde op med myten om den gode gangster. Stilen er manisk - som Scorsese selv - hurtige klip, freeze frames og høj populærmusik på soundtracket. Ingen sentimentalitet, bare en god - og sand - historie om Henry Hill, en ung halvt irsk halvt siciliansk knægt i Brooklyn, som nærmest adopteres ind i gangstermiljøet og kravler op i hierarkiet med blodige konsekvenser.

Filmen er blevet restaureret i 4K fra det originale kamera-negativ, og er aldrig før blevet vist i Danmark på den måde.

Med 'Goodfellas' varmer vi op til næste års premiere på mesterinstruktøren Scorseses kommende projekt: 'The Irishman', som ifølge instruktøren bliver gangsterfilmen over alle gangsterfilm.

Filmen vises uden danske undertekster.

Censur: 15 år

______________________________________________________________________

The Spy who Loved Me 

6. november 2017 kl. 18.30

6/11 kl. 18:30 - KØB BILLET

                                                                                              

GLÆD DIG TIL AT OPLEVE ROGER MOORE I SIN GLANSROLLE MED MASSER AF TØRRE ONE-LINERS 

Roger Moore fik for alvor etableret sig i rollen som James Bond i denne hans tredje film. Det var samtidig hans personlige favorit. Det er i år 40 år siden ’Spionen der elskede mig’ havde premiere i 1977.

’The Spy who Loved Me’ er stadig en af de bedste og flotteste film i serien med nogle af det mest ikoniske elementer som håndlangeren Jaws, Carly Simon’s sang ’Nobody does it better’ og Bond’s Lotus Esprit der imponere både over og under vand. Dertil kommer naturligvis den smukke Barbara Bach som den russiske agent XXX, der gav James Bond et hidtil uset modspil.  

Åbningsscenen med det over 1.000 meter skihop og faldskærmens klimaks hvor Union Jack udfolder sig på det store lærred fik publikum til at juble dengang, og vi håber det samme sker når CinemaxX Classic præsenterer filmen i Danmark for første gang i digital 4K så filmen fremstår endnu flottere end til premieren i 1977.

Filmen vises uden danske undertekster. 

Censur: 11 år