Events

Spændende teaterevents fra hele verden

Kom helt tæt på og oplev de store internationale teaterbegivenheder fra salens bedste pladser

 

Glæd dig til at opleve et program med både klassisk teater, musicals og moderne dans - alle store forestillinger, der også fortjener at kunne opleves på det store lærred. 

Sæson 2016 finder du her:

______________________________________________________________________

An American in Paris - The Musical

16. maj 2018 kl. 18.00 (Optaget live)

  
                                                                                                                          

 

16/5 kl. 18.00 - KØB BILLET

NÅR KUNST, VENSKAB OG KÆRLIGHED FORENES

Gør dig klar til at blive fortryllet, når vi viser den åndeløst smukke Tony Award-vindende Broadway-musical 'An Amercian in Paris'. Musicallen er inspireret af den Oscar-vindende MGM-film fra 1951 og fortæller en lidenskabelig historie om at finde kærligheden i 'Lysets by'.

Jerry Mulligan er en amerikansk soldat, som forsøger at klare sig som maler i en by, der pludselig bobler af håb og muligheder. Efter et tilfældigt møde med en smuk og ung danserinde ved navn Lise, bliver de parisiske gader forvandlet til baggrunden for en sensuel og moderne romance, hvor kunst, venskab og kærlighed forenes i kølvandet på krigen. 

Du kan godt begynde at glæde dig til den spektakulære scenografi og showstoppende koregrafi, når musicallen kommer til CinemaxX hele vejen fra Londons West End. Smuk musik og tekst af George og Ira Gershwin, såsom de klassiske hits 'Wonderful og 'I Got Rhythm', vil klinge i salen og være med til at fuldende oplevelsen. 'An American in Paris har fået et rekordstort antal fem-sternede anmeldelse - hele 28! Du kan derfor roligt sætte dig godt til rette i salen i CinemaxX og opleve en i sandhed fortryllende opsætning - ses vi?

Længde: 2 timer og 40 min.

Trailer kommer