Events

Spændende teaterevents fra hele verden

Kom helt tæt på og oplev de store internationale teaterbegivenheder fra salens bedste pladser

 

Glæd dig til at opleve et program med både klassisk teater, musicals og moderne dans - alle store forestillinger, der også fortjener at kunne opleves på det store lærred. 

Sæson 2016 finder du her:

______________________________________________________________________

ROSENCRANTZ & GUILDENSTERN ARE DEAD 

8. oktober 2017 kl. 12.00 (Optaget live)

8/10 kl. 12.00 - KØB BILLET 

HAMLET FRA EN NY SYNSVINKEL

Daniel Radcliffe (Harry Potter, The Woman in Black), Joshua McGuire (The Hour) og David Haig (Fire Bryllupper og en Begravelse, The Witness for the Prosecution) spiller hovedrollerne I Tom Stoppards fantastisk sjove situationskomedie – fra The Old Vic Teater i London.

David Leveauxs nye produktion markerer halvtredsårsjubilæet for showet, der gjorde Tom Stoppard kendt fra den ene dag til den anden.

Midt i teaterstykket Hamlet indtager Rosencrantz og Guildenstern, to mindre heldige karakterer, midten af scenen. Det unge, komiske par klunter sig igennem Shakespeares ikoniske drama og de kommer hele tiden mere på dybt vand, når deres egen version af historien udfolder sig.

Forestillingen vises med engelske undertekster.

Længde: 3 timer og 20 minutter.

Anbefales fra 12 år.

SE TRAILER HER 

______________________________________________________________________

FOLLIES

5. februar 2018 kl. 18.00 (Optaget live)

5/2 kl. 18.00 - KØB BILLET

FOLLIES, FEST OG FARVER

Stephen Sondheims legendariske musical 'Follies' bliver for første gang opsat på Englands National Theatre og i biografer verden over.

Vi befinder os i New York i 1971. Der er fest på scenen i Weismann Theatre – den ikoniske bygning skal rives ned den efterfølgende dag. 30 år efter deres sidste optræden samles de elskede Follies-piger til et par drinks, synger nogle sange og lyver om, hvad der er sket i deres liv siden sidst de mødtes.

Tracie Bennett, Janie Dee og Imelda Staunton spiller de eminente Follies i denne fremragende nye opsætning med et cast på 37 og en orkesterbesætning på 21. Forestillingen er instrueret af Dominic Cooke.

Stephen Sondheim er en af USAs mest kendte musicalskribenter og har vundet et utal af Oscar, Tony, Grammy og Olivier-priser for hans forestillinger, hvor kendte musicals som A Little Night Music, Sweeney Todd og Sunday in the Park with George også hører under.

Instruktør: Dominic Cooke

Længde: 3 timer og 30 min.

Censur: 15 år

Trailer kommer