Events

Spændende teaterevents fra hele verden

Kom helt tæt på og oplev de store internationale teaterbegivenheder fra salens bedste pladser

 

Glæd dig til at opleve et program med både klassisk teater, musicals og moderne dans - alle store forestillinger, der også fortjener at kunne opleves på det store lærred. 

Sæson 2016 finder du her:

______________________________________________________________________

HAMLET

4. marts 2018 kl. 12.00 (Optaget live)

 

 4/3 kl. 12.00 - KØB BILLET

AT VÆRE ELLER IKKE, SÅDAN ER DET

Den Oscar-nominerede Benedict Cumberbatch kendt fra blandt andet BBCs 'Sherlock' og Marvels 'Doctor Strange' kan opleves i titelrollen i Shakespeares udødelige klassiker, 'Hamlet'.

National Theatres opsætning af 'Hamlet' har haft kæmpe succes. Forestillingen blev i 2015 set af over 750.000 gæster i biografer verden over. Nu vender successen tilbage på det store lærred og kan ses i CinemaxX i 2018. Forestillingen er instrueret af Lyndsey Turner (Posh, Chimerica) og produceres af Sonia Friedman Productions.

Mens Kongeriget Danmark forbereder sig på krig, går selveste kongefamilien i opløsning. Hamlet føler sig tvunget til at hævne sin fars død, men er paralyseret over den monumentale opgave foran ham. Han raser over den umulige situation han er i, som truer både hans forstand og rigets sikkerhed. 

Instruktør: Lyndsey Turner

Længde: 4 timer + pause

______________________________________________________________________

JULIUS CEASAR

22. april 2018 kl. 12.00 (Optaget live)

22/4 kl. 12.00 - KØB BILLET

FRA TRIUMF TIL TRAGEDIE

Julius Cæsar vender tilbage til Rom i triumf, og folket strømmer ud af deres hjem for at hylde ham. Den uddannede elite er bekymret over diktatorens popularitet og konspirer om at styrte ham. Efter snigmordet på Cæsar bryder borgerkrigen ud i hovedstadens gader.  

Nicholas Hytners produktion kaster publikum ud på en rejse, hvor de er en del af gadefesten ved Cæsars hjemkomst, befinder sig i senatet, er vidne til drabet på ham, er i den folkeopstand, der starter ved hans begravelse, og i det kaos der eksploderer som følge heraf.

På rollelisten finder vi Ben Whishaw (The Danish Girl, Skyfall, Hamlet) og Michelle Fairley (Fortitude, Game of Thrones) der spiller Brutus og Cassius, David Calder (The Lost City of Z, The Hatton Garden Job)spiller Cæsar, og David Morrissey (The Missing, Hangmen, The Walking Dead) er Marcus Antonius. Denne forestilling er National Theatre's opsætning fra The Bridge Theatre i London.

BEMÆRK at der er stroboskoplys under showet.

Instruktør: Nicholas Hytner

Længde: 3 timer

Trailer kommer

______________________________________________________________________

An American in Paris - The Musical

16. maj 2018 kl. 18.00 (Optaget live)

  
                                                                                                                          

 

16/5 kl. 18.00 - KØB BILLET

NÅR KUNST, VENSKAB OG KÆRLIGHED FORENES

Gør dig klar til at blive fortryllet, når vi viser den åndeløst smukke Tony Award-vindende Broadway-musical 'An Amercian in Paris'. Musicallen er inspireret af den Oscar-vindende MGM-film fra 1951 og fortæller en lidenskabelig historie om at finde kærligheden i 'Lysets by'.

Jerry Mulligan er en amerikansk soldat, som forsøger at klare sig som maler i en by, der pludselig bobler af håb og muligheder. Efter et tilfældigt møde med en smuk og ung danserinde ved navn Lise, bliver de parisiske gader forvandlet til baggrunden for en sensuel og moderne romance, hvor kunst, venskab og kærlighed forenes i kølvandet på krigen. 

Du kan godt begynde at glæde dig til den spektakulære scenografi og showstoppende koregrafi, når musicallen kommer til CinemaxX hele vejen fra Londons West End. Smuk musik og tekst af George og Ira Gershwin, såsom de klassiske hits 'Wonderful og 'I Got Rhythm', vil klinge i salen og være med til at fuldende oplevelsen. 'An American in Paris har fået et rekordstort antal fem-sternede anmeldelse - hele 28! Du kan derfor roligt sætte dig godt til rette i salen i CinemaxX og opleve en i sandhed fortryllende opsætning - ses vi?

Længde: 2 timer og 40 min.

Trailer kommer