Cyrano de Bergerac

James McAvoy vender tilbage til de skrå brædder i en opfindsom ny bearbejdelse af 'Cyrano de Bergerac' fra National Theatre i Londons West End.

Teaterstykket 'Cyrano de Bergerac' er skrevet i 1987 af Edmond Rostand, men den romantiske komedie bringer stadig den dag i dag stor underholdning samt stof til eftertanke hos publikum.

Cyrano er skarp med pennen og frygtet i nærkamp - han har faktisk det hele, hvis han blot kunne vinde den smukke Roxanes hjerte. Der er bare et enkelt, men temmelig stort problem - Cyranos næse er lige så stor som hans hjerte. Roxane er kun interesseret i den smukke Christian, der gengælder hendes følelser, men har store udfordringer ved at sætte ord på dem. Dette er dog ikke et problem for Cyrano, og han ser sit snit til at forsøge at vinde Roxanes gunst gennem sin forførende litteratur. Vil et samfund opslugt af selvoptagethed få Cyrano ned med nakken, eller vil hans sprogekvilibrisme sætte ild til Roxanes verden?

Edmond Rostands mesterværk er bearbejdet af Martin Crimp og instrueret af Jamie Lloyd. Dette klassiske teaterstykke bliver bragt til live med lingvistisk opfindsomhed i en hyldest til Cyranos stærke og forståelige kamp mod overvældende odds.

Skal du se, om det lykkes Cyrano at vinde Roxanes hjerte? Sæt kryds i kalenderen allerede nu!

Bemærk: teaterstykket vises med engelske undertekster.

Passer denne dag ikke viser vi også 'Cyrano de Bergerac' d. 8/11 kl. 12.

Hvornår D. 22/10 KL. 18.30

KØB BILLET