Depeche Mode: Spirits in the Forest

Oplev det legendariske engelske band Depeche Mode helt tæt på, når vi viser koncertfilmen 'Spirits in the Forest' denne eksklusive ENE aften!

Depeche Mode startede deres rejse i 1980, og du har nu en unik mulighed for at lære Dave Gahan, Martin Gore og Andy Fletcher endnu bedre at kende!

'Spirits in the Forest' tager skridtet videre fra den typiske koncertfilm og kombinerer musikalske præsentationer, filmet under de sidste koncerter af Global Spirit Tours i 2017 og 2018 på Berlins kendte Waldbühne, med seks bevægende historier fra udvalgte Depeche Mode-fans. Derved skildrer filmen både den energi bandet optræder med på turneen, og hvordan Depeche Modes musik og shows er forbundet med deres fans' liv. Depeche Modes musik har en utrolig evne til at bygge fællesskaber, hjælpe fans med at overvinde modstand og skabe relationer på tværs af bl.a. sprog, køn, grænser og alder.

Filmen er instrueret af den prisvindende Anton Corbijn, som har en helt unik tilgang til bandet, da han igennem længere tid har været bandets kunstneriske samarbejdspartner.

Så Depeche Mode fans... gå ikke glip af denne enestående mulighed, som kun vises denne ENE aften. Sørg for at sikre jer jeres billetter allerede i dag!

Bemærk: vises med engelske undertekster.

 

Hvornår D. 21/11 KL. 18:30

KØB BILLET

Hvornår D. 22/11 kl. 21:30

KØB BILLET