Elvis: That's The Way It Is

Han smeltede kvindernes hjerter med svingende hofter og skrev sig for alvor ind i musikhistorien som the King of Rock 'n' Roll.

Den 31. juli 1969 i Las Vegas, Nevada, orkestrerede Elvis Presley et triumferende comeback til koncertscenen, som han ellers havde været væk fra i næsten ti år. Hans række af koncerter slog alle rekorder og pustede ny energi i Rock-Kongens karriere.

 

'Elvis: That's The Way It Is' kombinerer dokumentar og koncertfilm i spillefilmslængde og byder på Elvis-optrædender til sange som 'Love Me Tender', 'Sweet Caroline', 'Heartbreak Hotel' og 'Suspicious Minds'. Filmen bryder rampelysets grænser og fortæller afslørende om den legendariske sanger, der forbereder et følelsesfuldt karriere-comeback, men også om de fans, der kom fra hele verden til netop denne historiske begivenhed ... og så er der selvfølgelig den gnistrende vitale live optræden af manden, der gav os Rock 'n' Roll.

 

Vær med til at fejre de 85 år med Elvis Presley og de 50 år, der er gået siden filmens premiere i 1970. Kongen af Rock ’n’ Roll vender tilbage i biograferne med en remasterede udgave af 'Elvis: That’s The Way It Is' - en begivenhed som ingen fan må gå glip af. 

 

Skal du opleve the King of Rock 'n' Roll eksklusivt denne ene aften på det store lærred? Sæt kryds i kalenderen nu!

Bemærk: Filmen vises på originalsprog uden undertekster.

Hvornår D. 13/8 KL. 19.00

KØB BILLET