Event: Doctor Who: Twice Upon a Time

26., 27. og 31. december

  

KØB BILLET                       

DOCTOR WHO ER TILBAGE I CINEMAXX!

Det er igen den tid på året, hvor vi har noget helt særligt i vente for alle Whovians derude! Vi viser nemlig dette års specielle Doctor Who-juleafsnit 'Twice Upon a Time'.

I det magiske sidste kapitel tager vi på eventyr med mere end én doktor, når både The Doctor (Peter Capaldi) og den allerførste Doctor (David Bradley) samles til et sidste eventyr. I afsnittet har vi besøg af flere special guests, blandt andre Pearl Mackie, der spiller den tilbagevendende følgesvend Bill Potts, og Mark Gatiss (Sherlock) i rollen som Kaptajn fra Første Verdenskrig - han er indtil videre kun kendt som 'The Captain' og David Bradley (Filch i Harry Potter-filmene).

Vi finder os selv fanget i en den arktiske sne’Twice Upon a Time’ er et opløftende eventyr om menneskehedens mørkeste tid, der markerer enden af en æra. Men The Doctor må først stå ansigt til ansigt med sin fortid, før han kan få afgjort sin fremtid!

Udover det helt særlige juleafsnit viser vi desuden to dokumentarer, 'Doctor Who Extra Making Of' og 'End of an Era', der begge varer 20 minutter. Her kommer du med bag scenerne til optagelsen af særafsnittet.

Med det specielle juleafsnit fejrer vi desuden det mangeårige samarbejde mellem The Doctor, Peter Capaldi og Steven Moffat, som producerer og er hovedforfatter på serien. Dette afsnit bliver, som tidligere omtalt, Peter Capaldis farvel til serien - et afsnit, du bestemt ikke vil gå glip af!

 

Er I en større gruppe eller firma (over 50 personer)?
Kontakt CinemaxX Business og hør om mulighederne for en firmaaftale.