Event:
Logan Noir

D. 16. & 17. juli kl. 20.30 

                                                                                                                        

16. juli kl. 20.30 - KØB BILLET     

17. juli kl. 20.30 - KØB BILLET                          

 

 

CINEMAXX PRÆSENTERER 'LOGAN NOIR', EN NY MONOKROMATISK UDGAVE AF EN AF DE STØRSTE SUPERHELTEFILM. 

“Naturen har gjort mig til et monster. Mennesket har gjort mig til et våben. Og Gud har fået det til at vare alt for længe.” - Gør dig klar til at fordybe dig i den sidste Wolverine-histories stærke og smukke brutalitet, præsenteret i betagende sort-hvid for første gang.

LOGAN, som balancerer i et perfekt spændingsfelt mellem japansk chambara, westerns og superheltefilm, er en melankolsk røvesparker af en film. Efter årtier af moderne filmisk mytedannelse i X-MEN-filmene og tegneserierne gør LOGAN det, som næsten ingen anden filmserie nogensinde har gjort: Den giver os en slutning.

LOGAN NOIR er en smuk udgave af filmen af flere grunde. Den mest åbenlyse er, som instruktøren påpeger, at Hugh Jackman og de øvrige medvirkende alle ser fremragende ud i sort-hvid. Uden farven rød bliver blodsudgydelserne mindre grusomme, og alt synes en anelse mere højtideligt, lidt ligesom et tegneseriehæfte, der er sværtet til med masser af blæk. Der er dog ikke tale om en fuldstændig anderledes film; LOGAN blev trods alt optaget i farver fra start. NOIR-udgaven er særligt color-graded, og altså ikke blot den oprindelige udgave uden farver.

LOGAN NOIR’s eksistens, glæden ved at se den på det store lærred, og dette sidste farvel føltes som en gave til de fans, som har set og elsket Jackmans Wolverine gennem 17 år, et forhold som naturligvis har haft sine op- og nedture. Her er der tale om, at Jackman og Mangold, som kender alt til karakterens betydning og dybde, kommer fansene i møde og sender dem en sidste hilsen med noget, der føles som et dybfølt og mere blidt farvel. 

Filmen vises uden undertekster. 

 

Er I en større gruppe eller firma (over 50 personer)?
Kontakt CinemaxX Business og hør om mulighederne for en firmaaftale.