Far til Fire og Vikingerne

Kan familien genfinde det stærke sammenhold, når elefanten Bodils liv er i fare?

Efterårets danske store familiefilm ’Far til Fire og Vikingerne’ er om hjørnet, og nu kan du tage familien med til forpremieren!

Når vi igen skal hilse på den ellers sammentømrede og elskværdige familie med Lille Per, Mie, Ole, Far og Onkel Anders er det ikke helt, som det plejer - vi møder nemlig en familie i krise. De har alle noget, de er utilfredse med derhjemme, og det efterlader en nedtrykt Lille Per, hvis eneste ønske er, at alle igen vil være glade. Det har Onkel Anders heldigvis en løsning på, og han tilmelder derfor hele familien et ophold på et familieterapisted, hvor de alle skal leve som vikinger. Hele familien, inklusiv legetøjselefanten Bodil, drager afsted, og Bodil får pludselig en stor rolle, når hun inddrages i en af vikingeøvelserne, som sætter hendes liv på spil. Familien må nu forsøge igen at finde det stærke sammenhold for at redde Bodils liv. 

’Far til Fire og Vikingerne’ er efterfølgeren til ’Far til Fire på Toppen’ og ’Far til Fire i Solen’, og ligesom de tidligere film bliver vi igen underholdt af de skønne karakterer og sjove replikker. Det er en familiefilm til den helt store guldmedalje!

I filmen møder vi bl.a. Martin Brygmann, Thomas Bo Larsen og Elton Rokahaim Møller, der spiller Lille Per ligesom i de to nyeste forgængere.

Tag familien under armen, og kom med til en storslået forpremiere - find jeres billetter allerede nu!

Passer denne dag ikke afholder vi også en forpremiere d. 26/9 kl. 13.

Hvornår D. 27/9 KL. 13.00

KØB BILLET