Gorillaz: Reject False Icons

Denhold Hewlett har fulgt det verdenskendte, virtuelle band Gorillaz igennem tre år og giver i sin debutfilm 'Gorillaz: Reject False Icons' et helt særligt indblik i bandets verden - en oplevelse du ikke vil være foruden!

Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at opleve det verdenskendte, engelske band Gorillaz på det store lærred!

 

'Gorillaz: Reject False Icons' er en helt ny dokumentar om bandet, der er anerkendt af The Guinness Book Of World Records som verdens Mest Succesrige Virtuelle Optræden. Gorillaz består af sangeren 2D, bassisten Murdoc Niccals, guitaristen Noodle og trommeslageren Russel Hobbs. I dokumentaren kommer vi både med i studiet og på tur med Gorillaz' skabere Damon Albarn og Jamie Hewlett, bandets producenter og et stjernespækket lineup af gæstekunstnere.

 

Instruktøren Denhold Hewlett har i sin debutfilm 'Gorillaz: Reject False Icons' fulgt bandet i hælene gennem tre år og dækker derved tilblivelsen af to anmelderrose albums og en verdensturné. Resultatet er et backstage-pas uden restriktioner, hvor vi for første gang nogensinde kommer med på en fordybende rejse ind i Gorillaz' verden med materiale, der aldrig er vist før.

 

Skal du med backstage? Find dine billetter allerede nu!

NB! Vises med engelske undertekster. 

 

 

Hvornår D. 16/12 KL. 20.30

KØB BILLET