Michael Ball & Alfie Boe - Back Together

Nyd en musikalsk oplevelse med selveste musical-duoen Michael Ball & Alfie Boe i CinemaxX

Løber musicals også i blodet hos dig? Så er vil du ikke gå glip af genforeningen af den ultimative musical-duo Mischael Ball og Alfie Boe. Det er "tilbage sammen" i ‘Back Together’ og klar til at begejstre biografpublikummet med deres sidste show på deres turné i Storbritannien i O2 Arena.

Som en naturlig forlængelse af deres stjerne-præstationer i London West Ends afsindigt populære iscenesatte koncert af Les Misérables, spiller duoen deres tredje album sammen, 'Back Together’, opfølgeren til de to topsælgende albums ‘Together’ og ‘Together Again’, hvor et bud på deres yndlings-sange fra musicals, pop- og rockmusik med numre fra The Lion King, The Greatest Showman og The Phantom of the Opera såvel som et imponerende godt arrangeret 'Queen Medley' selvfølgelig er inkluderet. 

Michael Ball og Alfie Boe demonstrerer deres fænomenale stemmer og ubestridelige scene-kemi, og deres uimodståelige charme kommer utvivlsomt til at lyse det store lærred op. Lyder det som noget for dig, så sæt kryds i kalenderen, så du kan nyde forestillingen i biografen. 

Passer denne dag ikke viser vi også 'Michael Ball & Alfie Boe - Back Together' d. 12/9

NB! Denne visning vises uden undertekster. 

Hvornår D. 13/9 kl. 15.10

KØB BILLET