Shakira in Concert: El Dorado World Tour

Det bliver uden tvivl en uforglemmelig aften, når Shakira giver dig en enestående performance på det store lærred…

Er du vild med det medrivende hits 'Whenever, Whenever', 'Hips don't lie' og 'Waka Waka'? Så har vi en koncertfilm på programmet, som du bare må se!

Hvis du ikke allerede har gættet det, så taler vi selvfølgelig om Shakiras ikoniske turné - 'Shakira in Concert: Eldorado World Tour'. Verdensturnéen havde en hård start og måtte først udskydes, da Shakira havde problemer med sin sangstemme. Men man må nok sige, at Shakira fik røsten tilbage og ’El Dorado’-verdensturnéen endte med at blive et absolut højdepunkt i popikonets karriere. Hun havde 54 shows i 22 lande - og over en million solgte billetter.

D. 13. november kan du, sammen med fans rundt om i hele verden, opleve en autentisk og ekstraordinær begivenhed, som du bare ikke må gå glip af – og den bliver selvfølgelig vist på CinemaxX store lærred. Forestillingen indebærer optrædener med høj energi og følelsesladede dokumentariske optagelser, hvor entertaineren åbner op omkring personlige øjeblikke, som bl.a. vedrører de problemer hun havde med sin sangstemme.

Det her er en once-in-a-lifetime oplevelse, så tag dine venner under armen, og nyd en spektakulær koncertfilm– vi glæder os til at se jer.

Hvornår 13/11 kl. 20.30

KØB BILLET