War Horse

Kreativitet, genialitet og opfindsomhed ...

Gå ikke glip af dette skønne gensyn med den geniale forestilling 'War Horse' optaget live i 2014 fra London ... hvis du ikke nåede det første gang, er det nu, du skal slå til!

’War Horse’ havde premiere på Londons National Theatre i 2007 og blev en øjeblikkelig succes. Forestillingen rykkede hurtigt videre til The New London Theatre i West End og har lige siden grebet millioner af mennesker verden over. Den er fyldt med bevægende musik og sange, og fortællingen er fortalt i et helt særligt visuelt sprog. Forestillingens hjerte og særlige kendetegn er de utrolige dukker i naturlig størrelse skabt af det sydafrikanske Handspring Puppet Company, som bringer vejrtrækkende, galopperende og angribende heste til live på scenen. Dette stærke og fantasifulde drama er simpelthen en opvisning i ekstraordinær opfindsomhed.

Forestillingen er baseret på Michael Morpurgos roman fra 1982 og blev dramatiseret af Nick Stafford. Den tager publikum på en særlig rejse fra de bølgende marker i Devonshire til skyttegravene i Frankrig under Første Verdenskrig.

Skal du opleve den kreative forestilling på det store lærred? Find dine billetter allerede nu!

Passer denne dag ikke, vises forestillingen også d. 28/2.

Hvornår D. 24/2 KL. 18.00

KØB BILLET