Fat Front

Dansk tale

Fat Front

01:28:00

10/10 2019

Ikke angivet

Dokumentar

Fat Front

Fat Front er fortællingen om fire unge kvinder fra Danmark, Norge og Sverige, der har fået nok af selvhad og skam og stolte kalder sig TYKKE. De ønsker respekt og ligeværd i et slankefikseret samfund, mens de kæmper med lavt selvværd fra et helt liv. I alt for mange år har de sat deres liv på pause. Ventet med at købe tøj, tage ud at danse, få en kæreste – ventet til de en dag ville blive tynde. Det skete bare aldrig. Igen og igen har de prøvet at gå ned i vægt, engang imellem er det lykkedes, men med det resultat, at de tog det hele på igen - og lidt til.

Så i stedet for at spilde deres liv med at vente og skamme sig, har de besluttet sig for at leve deres liv fuldt ud.

Kvinderne i filmen kender ikke hinanden, men de mødes og knytter bånd på Instagram sammen med tusinder af andre tykke kvinder fra hele verden i en voksende bevægelse. Her slipper de deres deller og dalrende lår fri, støtter og opmuntrer hinanden og kæmper mod diskrimination.

I dokumentarfilmen Fat Front følger vi hovedpersonernes frigørelse og deres kropsaktivisme fra den allerførste start, gennem deres individuelle proces og frem til, at de slår igennem i samfundet med deres budskab. Filmen er med de tykke kvinder på den svære rejse fra selvhad til selvkærlighed og skildrer en smuk men også konfliktfyldt kærlighedshistorie. Kampen for at acceptere – endog elske - sin krop og sig selv som tyk.