Meyer Sound EXP

Banebrydende lydsystem

Lyd så det kan mærkes og 100% som den er skabt

Meyersound EXP

 

EXP


CinemaxX Odense har installeret det banebrydende Meyer Sound EXP i sal 1 . Systemet er udviklet og leveret af firmaet Meyer Sound, der gennem flere årtier har været førende indenfor lyd og har leveret anerkendte løsninger til alt lige fra koncertsale og rockturnéer til stadions og kirker. Nu er deres ekspertise endelig bragt ind på biografmarkedet.

Meyer Sound EXP er nu installeret i flere berømte produktionsstudier, eksempelvis Francis Ford Coppolas "American Zoetrope", George Lucas' "Skywalker Sound" og "De Lane Lea" i London. Med Meyer Sound-systemet i hus kan CinemaxX garantere, at filmenes lydsider gengives 100% som filmselskaberne har mixet dem.

 

Hos os ser ørerne med


Meyer Sound EXP er et lineært aktivt højttalersystem, som leverer en utrolig ren, åben og dynamisk lydkulisse med en styrke, der forstærker oplevelsen af filmens univers og virkelig kan slå benene væk under publikum.

Systemets styrke ligger ikke kun i at kunne spille højt, men i at gengive lyden så præcist og nuanceret som muligt. Dette betyder for det første, at publikum får mulighed for at opleve lyden, som folkene bag filmen har tænkt og skabt den, men også at eksempelvis al tale kan høres krystalklart - selv under eksplosioner, bulder og brag. Yderligere undgås forvrængning, der kan være ret smertefuldt for øret.

Meyer Sound EXP leverer et uovertruffet raffineret lydbillede med en dynamik, der ikke hidtil er hørt i de danske biografer. Glæd dig til at høre og mærke forskellen.

 

Vores lydanlæg leverer den fornødne styrke til at fylde salen, så lyden når publikum ren og klar, ukomprimeret og med fuld intensitet - selvfølgelig uden forvrængning.

 

 

Udstyr og kapacitet


Meyer Sound EXP er kendetegnet ved, at det leverer en exceptionel ensartet og præcis dækning af salen. Med scenehøjttalere, der virkelig har den fornødne styrke til at fylde salen, så lyden når publikum ren og klar, ukomprimeret og med fuld intensitet - selvfølgelig uden forvrængning, finder du ikke bedre lydudstyr i biografregi.

Systemet udmærker sig også ved, at hver enkelt højttaler er finindstillet efter publikums placering i salen og er udstyret med egen forstærker, der styres separat fra og med individuel forbindelse til Galileo 408 processoren. Det særlige ved systemet er, at et RMS (Remote Monitoring System) konstant overvåger, at alle højttalerne leverer den korrekte lyd og således konstant kvalitetssikrer lydoplevelsen og bidrager til en kompromisløs filmoplevelse.

 

Meyer Sound EXP i Odense


Meyer Sound EXP består i Odense af tre Acheron 100 Screen channel højttalere, hver parret med en Acheron LF lavfrekvens udvidende højttaler. De ekstremt lave toner får kraft fra X-800 subwoofers, mens den exceptionelle surround sound skabes af HMS-10 højttalere. Signalet styres af to Galileo 408 processorer.